Skip to main content
CA

Braçals d'orgull gironí

Una col·lecció de dinou braçals de capità del Girona FC estrenyen el lligam amb el territori i divulguen entre seguidors i visitants els principals atractius turístics de la demarcació de Girona a LaLiga 2024-2025.

En l’inici d’aquesta temporada de LaLiga 2024-2025 el Girona FC i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona sumen esforços i col·laboren en el projecte dels nous braçals de capità que mostraran il·lustracions icòniques de localitats, atractius i esdeveniments representatius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona durant els partits que l’equip jugui com a local a Montilivi.

Els dinou braçals que formen la col·lecció es componen de l’escut del Club, la senyera i d’una il·lustració representativa del territori. En el primer partit de la competició que es juga a l’estadi de Montilivi aquest proper dijous 29 d’agost contra Osasuna, el capità de l’equip gironí lluirà el braçal amb la imatge del front marítim de Calella de Palafrugell.

Aquestes il·lustracions han estat dissenyades per Patricia Barcenilla, la dissenyadora gràfica darrere de la marca BarceDesign. Els braçals commemoratius seran obsequiats a les entitats i associacions protagonistes.

Aquesta iniciativa es complementa amb la difusió de continguts de caire turístic a les xarxes socials del Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

Amb anterioritat i dins la campanya «Girona, Territori de Champions» s’han dut a terme actuacions com ara la samarreta commemorativa d’una temporada històrica personalitzada per municipis, concursos i sortejos i, la més recent aquest agost, l’acció de street marketing en la que vuit escultures emblemàtiques de les comarques gironines van vestir la nova samarreta del primer equip del Girona (el Petit Príncep de la platja de Riells de l’Escala, l’Ava Gardner de Tossa de Mar, els Defensors de Girona a la plaça Independència de la Ciutat, la Nena tocant l’aigua a l’estany de Banyoles, en Josep Cabrinetty de Puigcerdà, La noia del càntir de Tortellà, la Carmen Amaya de Begur i l’Estàtua del 27 de maig de Ripoll).