ACADÈMIA El Juvenil A segueix guanyant

El Girona B suma un punt davant el Prat gràcies a un gol d'Enric Garcia a l'afegit.

Girona B 1-1 Prat

Els nois de Quique Álvarez tornen a empatar davant un dels rivals de la part alta. Els gironins han fet un bon partit, portant la iniciativa en molts moments i arribant amb perill a l'àrea visitant, sobretot al tram final. Durant el primer temps s'ha imposat la igualtat, amb poques ocasions a les àrees tot i aproximar-se més els blanc-i-vermells. Dawda ha disposat d'una de les millors només arrencar, però el porter ha desviat la seva rematada.

A la represa el Prat ha trencat la igualtat a pilota aturada. Cop de cap de Diego Almeida en una de les primeres rematades entre els tres pals que obligava al Girona B a reaccionar per puntuar. Un minut després, Samu ha fregat l'empat amb un altre cop de cap que ha marxat per molt poc, i Minsu també ha avisat amb una rematada massa tova dins l'àrea. L'equip no ha deixat d'intentar-ho i ha seguit arribant amb perill fins que a l'afegit ha acabat trobant la recompensa. Falta servida per Raúl, i la rematada de cap d'Enric des de la frontal acabava al fons de la xarxa. Quarts amb nou punts, els gironins visitaran diumenge vinent el camp de la Grama (11:45h).

Sant Gabriel 0-2 Sènior Femení

Inici impecable del Sènior Femení, que encadena quatre victòries en els primers quatre partits i és colíder amb Barça i Terrassa. Maria Peña a la primera part i Maria Fernández a l'inici de la segona han anotat les dues dianes per superar el Sant Gabriel, i la setmana vinent rebran a Vilablareix la visita del Cerdanyola.

Juvenil A 4-0 Racing Zaragoza

Golejada del Juvenil A, i segona victòria consecutiva per agafar confiança i escalar posicions a la classificació. Els nois de Sergi Mora, que prèviament ja havien obtingut dues victòries de mèrit davant el Feyenoord a la Youth League (2-0) i davant l'Espanyol a la Divisió d'Honor (0-1), han estat molt resolutius des de l'inici i no han donat opció als visitants. Curcio ha obert el marcador als cinc minuts caçant un refús després d'un xut de Fuentes, que al quart d'hora de joc ha fet el segon rebent una pilota filtrada de Gibert i picant-la per sobre el porter. Aznar ha ampliat l'avantatge des dels onze metres a l'inici de la represa, i el mateix Fuentes ha sentenciat al tram final. La setmana vinent el Juvenil A visitarà l'Atlético Baleares.

El cap de setmana de l'Acadèmia

L'Infantil S13 A segueix encadenant victòries en un gran inici de temporada. Enguany han superat el Cerdanyola (5-1) i se situen líders amb dotze punts després de quatre jornades, compartint posició amb Barça i Espanyol. També han aconseguit els tres punts el Juvenil B, el Cadet B i l'Infantil S13 B, mentre que en futbol set tots els equips han puntuat, amb tres victòries i un empat del Benjamí S9. En futbol femení, triomfs pels equips cadet i infantils.