ACADÈMIA Cap de setmana de contrastos

El primer equip femení segueix en bona dinàmica i suma una nova victòria, mentre l'Aleví S12 es situa líder

Cap de setmana de contrastos per l'acadèmia del Girona. Els equips principals no han pogut sumar els resultats desitjats, però els més petits han assolit un liderat i en clau femenina també segueix la bona dinàmica.

Girona B 0-1 San Cristóbal

El Girona B no ha pogut superar el San Cristóbal a casa i segueix a la part baixa de la classificació. Els homes de Sergi Mora han encaixat molt d'hora un gol en contra en una imprecisió defensiva, i no han estat capaços de trobar la reacció davant un San Cristóbal ben ordenat al darrere que ha cedit la iniciativa i s'ha dedicat a defensar l'avantatge.

Els blanc-i-vermells han obert el matx amb una ocasió clara d'Almansa i un gol anul·lat a Enric, però la diana de Ranera pels visitants al minut vuit ha condicionat molt el guió i ha costat trobar recursos per amenaçar el bloc baix dels terrassencs. Ara el filial es centra en la visita del diumenge vinent al camp del Badalona.

Sènior Femení 7-0 Pontenc

El primer equip femení segueix en bona dinàmica i aquest cap de setmana ha golejat per sumar la cinquena victòria en els últims set partits. Les gironines escalen fins a la cinquena posició amb quinze punts, i la setmana vinent visitaran el camp del Santa Susanna.

Mercantil 1-1 Juvenil A

Els homes d'Héctor Simón tornen a sumar i ho fan a un dels camps complicats de la categoria, però se'ls resisteix la victòria en un inici de temporada difícil. Els gironins s'han avançat al marcador gràcies a una diana d'Hugo García a la primera meitat, però els locals han igualat les forces a la represa i el Juvenil A haurà de buscar una victòria important per canviar la dinàmica la setmana vinent a casa davant l'equip revelació de la categoria, el Badalona.

Juvenil B 3-1 Vilassar de Dalt

Segon triomf consecutiu del segon equip juvenil de l'entitat, que segueix en posicions capdavanteres de Preferent amb l'objectiu d'assaltar la plaça d'ascens. Els de Kiku Parcerisas s'han mostrat superiors a un Vilassar de Dalt que ha començat molt bé la temporada, i la setmana vinent rebran de nou a Vilablareix el Peralada. Tres gols d'Andrés, Aarón i en pròpia porteria han permès a l'esquadra gironina completar la golejada.

L'Aleví A líder, i el Juvenil Femení torna a guanyar

El resultat més destacat del cap de setmana gironí en clau acadèmia ha estat el de l'Aleví S12, que s'ha imposat al Quart per 2-3. Els petits se situen ara líders en solitari de la seva categoria, una posició que fins ara compartien. També han sumat de tres l'Infantil B, l'Infantil C i l'Aleví S11, mentre que el Cadet A segueix segon a Divisió d'Honor tot i la derrota a Manresa i l'Infantil A es manté cinquè després d'empatar davant el Mercantil.

En clau femenina, victòria molt important del Juvenil Femení davant el PBB La Roca (0-1). Les gironines encadenen la segona consecutiva en un camp complicat i surten de posicions de descens després d'unes primeres jornades difícils a nivell de resultats. La setmana vinent afronten un repte majúscul amb la visita al camp del FC Barcelona.