ACADÈMIA El Girona B aconsegueix la primera victòria

El Juvenil A no pot puntuar a Mallorca en un cap de setmana de debut per gran part dels equips de l'Acadèmia.

Europa B 0-3 Girona B

Primera victòria dels nois d'Óscar Álvarez a Tercera RFEF. Després d'un primer temps molt igualat, i guiats per Minsu, els blanc-i-vermells han resolt en una segona part molt bona en la qual han generat moltes ocasions de gol. Minsu ja havia avisat al primer temps amb un gol anul·lat per fora de joc, i al poc de començar la segona ha aprofitat una passada enrere de Papa per obrir el marcador. Ell ha assistit també en el segon gol de Raúl Martínez, que arribant des de darrere l'ha ajustat al pal, i el mateix Minsu ha tancat el marcador aprofitat un refús després d'un xut de Samu.

Mallorca 1-0 Juvenil A

El Juvenil A no aconsegueix trobar el camí de la victòria a la lliga. Els nois de Sergi Mora han tingut fases de domini a un dels camps complicats de la categoria, però no han pogut trobar porteria i un solitari gol dels locals a la primera part ha acabat sent decisiu. Els blanc-i-vermells afronten ara una setmana exigent, rebent el Barça dissabte a Vidreres (16h), el Feyenoord dimecres en la segona jornada de Youth League (14h), i visitant l'Espanyol el següent cap de setmana.

El cap de setmana de l'Acadèmia

El Juvenil B no ha arrencat amb bon peu, perdent en el debut a casa contra l'Escala (1-2). El Juvenil C, per la seva banda, ha golejat al camp del Llefià (0-3), i el Cadet A també ha arrencat amb una bona victòria davant el Nàstic (1-0). El Cadet B ha caigut a Olot (2-1), l'Infantil A contra el Nàstic Manresa (1-4), l'Infantil B ha guanyat a domicili davant el mateix rival (1-3), i en el seu debut al futbol onze, l'Infantil C ha empatat al camp del Cardedeu (1-1).

En futbol set, victòria solvent de l'Aleví A contra el Cassà, i bons resultats també del Benjamí A davant el Sant Celoni i del Benjamí B al camp del Palafrugell (3-4). L'Aleví B ha començat perdent per la mínima contra el Vilablareix (3-4).

En futbol femení, bon debut de l'Infantil A, que s'ha imposat de forma solvent al camp del Torelló (0-3), i derrota del Juvenil A en la seva visita a l'OAR Vic (3-1).