Skip to main content
CA

10.340 Socis s’inscriuen per optar a la compra d’entrades dels partits de Champions a Montilivi

10.340 Socis s’han inscrit per optar a la compra d’entrades dels quatre partits de Fase Lliga de la Champions League que es disputaran a l’estadi Montilivi.

Només els 1.000 primers Socis tenen dret, si ho volen, a la compra d’entrades per tots els quatre partits, sense haver de participar en el sorteig, com si hauran de fer els 10.340 socis inscrits.

Cal recordar que l’aforament de Montilivi per als partits de Champions, segons les indicacions de la UEFA, serà de 9.721 persones. D’aquest total, 6.000 es distribuiran entre els Socis,

Dimecres; sorteig

Aquest proper dimecres 31 de juliol es farà un sorteig davant notari per determinar els partits als quals, aquests 10.340 Socis, podran optar a comprar entrades

Cal dir que més del 90% dels Socis inscrits podran optar a comprar entrades per a dos partits del total de quatre de Fase Lliga. La resta ja en tenen garantit un.

Agrupacions

Els Socis que volien agrupar-se també ho podien fer i així ho han comunicat en el procés d’inscripció. Després del sorteig, en cas d’agrupació, s’informarà per correu electrònic únicament al responsable del grup. En aquest cas se’ls comunicarà els partits que s’han assignat a la seva inscripció.

Quan es poden comprar les entrades?

Les entrades es podran comprar a partir del dia 3 de setembre, després de conèixer el calendari i rivals de la Champions League que quedaran determinats en el sorteig que la  UEFA durà a terme el 29 d’agost.

Un 66% son Socis abonats

Dels més de 10.000 Socis inscrits, un 66% són Socis amb abonament (6.855) i un 34% Socis sense abonament (3.485). A hores d’ara, el total de Socis del Girona FC és de 15.390.