Sevilla també te un color especial per al Girona

Les dianes de Yangel Herrera i Aleix Garcia permeten als blanc-i-vermells sumar una nova victòria al Sánchez-Pizjuán.

Sevilla té un color especial. I pel Girona de Míchel també. L’equip ha patit, però ha aconseguit un triomf de molt de mèrit en un estadi molt difícil como és el del Sevilla. Yangel Herrera i Aleix Garcia han estat els golejadors d’un Girona que inicia la temporada amb 7 punts de 9 possibles.

La primera meitat ha començat amb un Sevilla molt agressiu buscant la porteria gironina. Però la primera arribada ha estat dels de Míchel. David López ha rematat per sobre de la porteria un córner al minut 10. Poc després, Yangel Herrera ha fet el primer de la nit aprofitant una pilota morta dins l’àrea sevillista. El Sevilla ha pogut empatar al minut 21, però el xut d’En-Nesyri l’ha aturat segur Gazzaniga. Cinc minuts més tard, Savinho ha tingut el 0-2 a les seves botes, però Dmitrovic ho ha evitat amb una gran estirada. A la darrera jugada del primer acte, Gudelj ha col·locat l’empat al marcador en una pilota morta dins l’àrea gironina.

La segona part ha iniciat amb un canvi obligat al Girona. Juanpe ha substituït Yangel per unes molèsties del migcampista. I al minut 56, Aleix Garcia ha perforat l’escaire del Pizjuán amb un golàs des de la frontal de l’àrea. El Sevilla ha buscat reaccionar, però el VAR ha anul·lat un gol de Rakitic per fora de joc, i s’han topat amb la fusta en un rebot. Una fusta amb la que també s’ha topat Savinho en un contracop que ha pogut sentenciar el partit. Victòria gironina al Sánchez-Pizjuán el dia que Arnau ha arribat als 100 partits amb el Girona, i Stuani també s’ha convertit en centenari, però a Primera Divisió amb els blanc-i-vermells.

Triomf de mèrit del Girona en un escenari molt complicat. Els de Míchel sumen 7 punts de 9 possibles i ja treballen en sumar-ne 3 més diumenge vinent a Montilivi davant Las Palmas.