El Girona goleja al Getafe en l’estrena a Montilivi

El gol de Yangel i el doblet de Stuani permet als blanc-i-vermells sumar la primera victòria del curs.

Estrena immillorable pel Girona de Míchel a Montilivi en una nova temporada. Yangel Herrera ha obert la llauna a la primera meitat, i Stuani, amb un doblet, han permès sumar el primer triomf de la lliga.

La primera part ha començat de la millor manera possible. Corria el minut 12, quan Savio ha col·locat una pilota al cor de l’àrea i Yangel ha rematat de cap al Fons de la xarxa. Una jugada que ha estat revisada pel VAR, però que finalment ha acabat pujant al marcador. Durant el primer acte, les arribades han estat comptades, però el Getafe ha estat a prop d’empatar en la darrera jugada del primer temps, quan Iglesias ha rematat fora per poc.

Al segon temps, el Girona ha fet una passa endavant, i ben aviat s’ha notat. Stuani ha avisat al minut 50 després d’una gran acció associativa entre Yangel, Tsygankov i l’uruguaià, però el seu remat ha acabat a les mans de Soria. Només tres minuts més tard, el desenllaç ha estat ben diferent. Miguel ha col·locat una precisa centrada i Stuani ha rematat amb el cap per fer el segon. El gol 50 del killer a Primera vestint la blanc-i-vermella. I el 51 ha trigat ben poc en arribar. Stuani ha aprofitat una errada de Soria per fer el 3-0 al minut 64. Al tram final, Dovbyk i Pablo Torre han debutat en partit oficial a Montilivi, així com el juvenil Selvi.

Grandíssima victòria del Girona en l’estrena a Montilivi per sumar 4 de 6 punts possibles. La setmana vinent, els blanc-i-vermells visitaran el Sánchez-Pizjuán per enfrontar-se el Sevilla.