Tot passarà dissabte per Montilivi

El Girona torna d’El Sadar amb un 2-1, un resultat que el deixa ben viu per assolir l’objectiu de l’ascens.

Montilivi, com ho va fer en la primera eliminatòria davant el Córdoba, decidirà. El 2-1 assolit pels homes de Machín en el primer partit de la final del play-off deixa als blanc-i-vermells ben vius per lluitar pel gran somni, l’ascens. El primer combat, a El Sadar, ha estat intens com correspon a la responsabilitat d’ambdós equips. L’Osasuna, empès permanentment per la seva afició, ha sortit a per totes, pressionant als gironins sense deixar-los espais. Els de Montilivi s’han endut el primer cop, en el minut 5, quan Kodro, de cap, ha batut Becerra. Però malgrat això el Girona no s’ha descol·locat i ha mantingut les línies compactes per fer front als atacs navarresos. Tampoc es descuidava l’atac i, especialment Borja García, s’ha mostrat com el més incisiu dels blanc-i-vermells –que avui vestien de groc- amb diversos xuts des de fora de l’àrea. Mata també ha disposat de la seva ocasió quan, amb un magnífic control orientat ha encarat el porter però un defensa li ha tret la pilota quan es disposava a xutar.

La segona part ha començat com la primera. Amb un Osasuna llançat a l’atac, buscant un nou gol que els permetés afegir distància al marcador. I quasi ho aconsegueix Nino però Becerra, amb gran agilitat ha posat el cos per tapar la pilota que es dirigia a porteria. Minuts més tard, Lejeune ha enviat un obús des de molta distància que ha obligat Nauzet a allunyar-la amb els punys. Ha estat en el minut 74 quan el Girona ha tingut el premi a la seva fe. Una pilota que venia centrada, ha estat pentinada per Alcalà i Kiko Olivas amb la punta de la bota l’ha rematada al fons de la xarxa. El Girona empatava el partit i començava uns minuts de domini sobre l’equip local. Però quan més bé jugaven els catalans ha arribat el segon dels navarresos, obra de Maikel Mesa. A partir d’aquest gol el partit ha transcorregut fins al final sense ensurts per cap de les dues porteries.

Ara és l’hora de Montilivi. En el camp del Girona es viurà un partit èpic en el que els blanc-i-vermells i la seva afició ho donaran tot per assolir la fita tan desitjada, l’ascens a Primera Divisió.